zondag 19 januari 2014

Megaman bij week 3 – 18 januari 2014

Eurosonic/Noorderslag zit er weer op met the Opposites als terechte winnaar van de Popprijs. In tegenstelling tot andere jaren wisten de winnaars, Willy (Willem de Bruin) en Big 2 (Twan van Steenhoven) pas op vrijdagavond dat ze gewonnen hadden!
Een ‘geheimzinnig optreden’ elders in het land, bleek de dekmantel te zijn voor het optreden in de Oosterpoort in Groningen om de prijs in ontvangst te nemen, een beeldje + € 10.000,--.

En na dit enerverende muzikale weekend hebben we ons weer aan de Megaman gezet. Met daarin, John Legend die terugstijgt naar #1, Shakira en Rihanna die samen goed zijn voor 960 weken hits, een rondje feesthits, Jo Vally die 35 jaar in het vak zit en Gers Pardoel die wil dat je nu zegt dat je dankbaar bent voordat het te laat is.

In de albumflitsen kun je lezen dat Bruce Springsteen met oude nummers zijn zevende #1-notering scoort. Of hij die volgende week ook nog in handen heeft, weten we aanstaande vrijdag. Dan zijn we er weer met de nieuwe Hitflits. Volg ons op Twitter en je mist niets meer!

1 opmerking:

  1. De info over High Hopes van Springsteen is incorrect. Er staan wel degelijk nummes op die nog nooit op een cd/LP hebben gestaan. Meer dan de helft zelfs.

    BeantwoordenVerwijderen