zondag 7 december 2014

Vieren Beyoncé en Jay-Z de kerst nog samen?

#84 Beyoncé: Ring off

Vorige week gaf Beyoncé twee nieuwe nummers vrij ter promotie van de platinum edition van haar album Beyoncé. Het gevolg was een #7-notering voor het album (dat daarmee op herhaling ging) en een 84e plaats voor ‘7/11’.

We zijn een week verder. Het album zakt naar de 61e plaats, ‘7/11’ stijgt naar #48 en het tweede nieuwe nummer, ‘Ring off’, komt binnen op #84. Toen Beyoncé dat nummer bekend maakte, gonsde het op de sociale media over een op handen zijnde scheiding van Beyoncé en haar man Jay-Z, waarmee het al een tijdje niet meer zo botert.
De grote vraag die mensen dan ook bezighoudt, is ‘Vieren Beyoncé en Jay-Z de kerst nog samen?’ Wij zijn benieuwd wanneer ze haar 30e notering scoort, want ‘Ring off’ is haar 29e solohit. In 2008 klonk ze een stuk vrolijker op ‘Single ladies (put a ring on it)’, dat begin 2009 de twaalfde plaats haalde. In april 2008 trouwde ze met Jay-Z.

2 opmerkingen:

  1. Knappe prestatie van Beyonce. Van nummer 84 naar nummer 84 stijgen en dan in diezelfde week ook nog eens op 84 binnen komen. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ha ha, inderdaad, we zien het nu pas! De notering voor '7/11' is aangepast. Bedankt voor je oplettendheid.

    BeantwoordenVerwijderen