zondag 19 april 2015

Tiësto introduceert KSHMR

#66 Tiësto & KSHMR feat. Vassy: Secrets

Eind maart is Tiësto gestopt met Tiësto’s Club Life, het radioprogramma dat hij zaterdag s'nachts maakte voor BNN op 3FM. Tijs Verwest, echte naam van Tiësto, is na vier jaar toe aan een nieuwe uitdaging en dat wordt dan bij een andere zender. Welke houd hij nog even voor zich.

‘Secrets’, binnen op #66, is zijn 23e notering en de eerste sinds ‘Wasted’ feat. Matthew Koma, dat vorig jaar zomer de 15de plaats aantikte. ‘Secrets’ maakte Tiësto met KSHMR feat. Vassy. De Australische zangeres Vassy (Vasiliki Karagiorgos) kennen we nog van ‘Bad’ van David Guetta & Showtek (#13 in 2014). Voor KSHMR is ‘Secrets’ zijn debuut, althans onder die naam.

Want achter KSHMR zit een oude bekende: Niles Hollowell-Dhar van het duo the Cataracs, waarmee hij twee hits scoorde. ‘Bass Down Low’ van Dev (#92 in 2011) en ‘Like A G6’ met Far *East Movement & Devy  (#3 in 2010). In augustus 2012 stapte David Benjamin Singer-Vine uit the Cataracs, wat nu dus alleen nog een project is van Niles Hollowell-Dhar.

Sinds 2013 gebruikt Niles de naam KSHMR en werkte hij samen met Firebeatz, R3hab, Martin Garrix en DVBBS & Borgeous. Tijdens het Ultra Music Festival, eind maart in Miami, onthulde Niles zichzelf en introduceerde Tiësto het nummer ‘Secrets’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten