zondag 29 mei 2016

B-Brave wordt volwassen en scoort grootste hit

#17 B-Brave feat. Sevn Alias: One Night Stand
       *** hoogste eerste weeks ***

Van alle negen voorgaande singles van B-Brave was ‘Vanavond Is Van Jou’ de grootste hit: #27 in juni 2014. Met ‘One Night Stand’, hun tiende hit, laten ze die negen hits ver achter zich, want het nummer komt binnen op de 17e plaats. Daarnaast zal ‘One Night Stand’ de hitboeken in gaan als het eerste nummer van B-Brave dat het langer dan één week volhoudt!

volwassen

Dat danken Kaj van der Voort, Samuel Leijten, Cassius Verbond, Dioni Jurado-Gomez en Jai Wowor niet alleen aan hun samenwerking met rapper Sevn Alias, maar ook aan een verandering van hun imago. De vijf leden zijn inmiddels allemaal de achttien gepasseerd, hoog tijd voor een volwassener imago.
Geïnspireerd door de muziek van Justin Bieber, Chris Brown, Justin Timberlake en Bruno Mars, brengt B-Brave iets meer hiphop en r&b. De teksten zijn daar ook op aangepast, want nu zingen de boys over liefde en hoe een achttienjarige die beleeft en over feesten. Niet grof maar volwassen. ‘One Night Stand’ is geschreven door Brahim Fouradi, Carlos Vrolijk en Sevaio Mook = (Sevn Alias). ‘One Night Stand’ staat op de EP Los met zeven nummers, die afgelopen vrijdag is verschenen.

buitenland

Nu de jongens hun middelbareschooldiploma op zak hebben, willen ze zich volledig richten op de band. In augustus gaan ze naar Indonesië, waar ze speciaal een Engelstalige single voor hebben opgenomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten