maandag 11 juli 2016

eerste eigen hit voor Janieck

#85 Janieck: Feel The Love (Sam Feldt edit)

Als Janieck Devy, scoorde Janieck van de Polder (Noordwijk, 30 november 1993) een wereldhit met ‘Reality’ van Lost Frequencies (#5 in 2015). Via de film was hij de muziek ingerold. Op tienjarige leeftijd werd Janieck bekend als Pluk in de film ‘Pluk Van De Petteflet.

verveling

Er volgden meer films en tijdens het lange wachten op de filmset leerde hij zichzelf gitaar spelen en schreef hij melodieën en teksten voor Lost Fox, een vriendenband waarmee hij regelmatig optrad. Vorig jaar maart dook hij de studio in met Lost Frequencies (=de Belg Felix de Laet) voor de opname van ‘Reality’.

‘Feel The Love’ schreef Janieck met Radboud Miedema en Joren van der Voort. Vervolgens ging Sam Feldt er mee aan de gang en een hit was geboren. Feldt, echte naam Sammy Reinders uit Boxtel, heeft al vaker met dit bijltje gehakt. Vorig jaar scoorde hij met een eigen versie van de Robin S hit ‘Show Me Love’ feat. Kimberly Anne (#15). Onder #81 kwamen we hem ook al tegen met ‘Summer On You’, dat hij maakte met Lucas & Steve feat. Wulf (zie ook daar).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten