maandag 11 juli 2016

Wulf heeft al een gouden plaat

#81 Sam Feldt x Lucas & Steve feat. Wulf: Summer On You

Onder #85, ‘Feel The Love’, komen we hem nog een keer tegen, Sam Feldt. Dit keer scoort hij met ‘Summer On You’, samen met Lucas & Steve feat. Wulf.

Lucas & Steve zijn Lucas de Wert en Steven Jansen. Separaat van elkaar zijn ze al sinds hun twaalfde bezig met muziek en sinds 2010 doen ze dat samen. In 2012 startten ze hun eigen bedrijf, V.O.F. Lucas & Steve. Eind 2014 tekende het duo een contract bij Spinnin’ Records, dus dan zit je goed! En in de week dat ‘Summer On You’ begint door te druppelen, brengen Lucas & Steve hun nieuwe nummer uit: ‘Enigma’ van Pep & Rash.

De zang op ‘Summer On You’ is van Wulf, ofwel Lieuwe Albertsma uit Weesp. Met gitarist  Roman de Wilde vormt hij het duo Wulfie & Nomar. Onder de naam Wulfie, deed Albertsman in 2014 mee aan een online wedstrijd van Ryan Seacrest, presentator van American Idol. Alle dertien deelnemers moesten het nummer ‘Sing’ van Ed Sheeran zingen. Winnaar werd Simply Three, Wulfie eindigde tweede.

gouden plaat

In april van dit jaar kreeg Wulfie een gouden plaat voor meer dan 11 miljoen streams voor het nummer ‘Casanova’, dat vorig jaar een hitje was voor het Duitse Palm Trees (#76). Wulfie had het nummer ingezongen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten