maandag 11 juli 2016

‘One Dance’ niet te stoppen

#1 Drake feat. Wizkid & Kyla: One Dance
     *** twaalfde week op #1 ***

Niet alleen bij ons blijft het succes van ‘One Dance’ van Drake feat. Wizkid & Kyla aanhouden, voor de twaalfde week inmiddels. Ook in de Britse hitparade blijft ‘One Dance’ de bovenste beste, nu al voor de dertiende week. Is het bij ons ‘Can’t Stop The Feeling’ van Justin Timberlake dat ‘One Dance’ al acht weken in de nek hijgt. Bij de Britten heeft Timberlake na vier weken plaats gemaakt voor ‘This Girl’ van Kungs vs Cookin’ On 3 Burners, dat ‘One Dance’ al vier weken op de hielen zit.
Na vorige week een tiende plaats te hebben veroverd in de lijst met de langst genoteerde #1-hits, schuift ‘One Dance’ deze week op naar de vijfde plaats, waardoor ‘Rivers Of Babylon’ van Boney M. een plaatsje zakt.

Met twaalf weken staat ‘One Dance’ nu op een gedeelde derde plaats met ‘Everything I Do (I Do It For You)’ van Bryan Adams en ‘Blijf Bij Mij (Dit Zijn Voor Mij De Allermooiste Uren)’ van André Hazes en Gerard Joling. Een dertiende week zit er zeker in voor ‘One Dance’, waarmee het nummer gelijk komt met ‘Dromen Zijn Bedrog’ van Marco Borsato.

Hazes nummer geen bedreiging voor ‘One Dance’

Vorige week dachten we nog dat ‘Op De Schoorsteen Staat Een Foto’, een nieuw nummer van André Hazes, een bedreiging zou kunnen vormen voor ‘One Dance’. Maar na de eerste volledige week haalde het nummer nog geen notering in de Single Top 100. Minder dan 140.000 streams leveren het Hazes-nummer slechts een 117e plaats op in de Bubbling Under, de wachtkamer van de Single Top 100. De echte bedreiging zal dus van een ander nummer moeten komen, maar volgende week vast nog niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten