zondag 19 februari 2017

Sevn Alias feat. BKO & Jairzinho gaan opnieuw voor een top 10-hit

#10 Jairzinho feat. Sevn Alias, BKO & Boef: Tempo
       *** hoogste eerste weeks ***

Never chance a winning team, nauw een beetje dan. In september scoorden Sevn Alias feat. Jason Futuristic, BKO & Jairzinho een top 3-hit met ‘Gass’. Op ‘Tempo’ heeft Boef de plaats ingenomen van Jason, maar voor de rest is de samenstelling dezelfde. En opnieuw scoren de heren een top 10-hit, want ‘Tempo’ komt binnen op de tiende plaats en is daarmee de hoogste eerste weeks.

streaming vs airplay

‘Tempo’ van Jairzinho feat. Sevn Alias, BKO & Boef is de afgelopen week meer dan 1 miljoen keer gestreamd, waardoor het hoog binnenkomt in de Single Top 100. Daar zal het ook bijblijven, want voor andere hitparades telt airplay zwaarder mee, en ‘Tempo’ wordt niet of nauwelijks gedraaid op 3FM (Mega Top 50) en Radio 538 (Top 40).

YouTube

Deze hitlijsten gaan er prat op dat het aantal kliks op onder andere YouTube meetellen. Met ruim 1,8 miljoen kliks voor ‘Tempo’ (sinds 10 februari!) zou je dus een (hoge) positie verwachten in deze lijsten. Wij hebben het nummer echter nog niet gezien in beide lijsten. Zal wel weer liggen aan onvoldoende airplay, denk je niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten