zondag 19 februari 2017

Wordt Sjur de opvolger van Kygo?

#83 Sjur feat. Chris Crone: Let Me Love You

Afgelopen vrijdag lanceerde de Noorse Kygo zijn nieuwe single, ‘It Ain’t Me’ feat. Selena Gomez, voorloper van zijn tweede album. Volgende week meer daarover. Waarom we Kygo noemen, is vanwege zijn landgenoot Sjur, die al wordt bestempeld als zijn opvolger. Tijd dus voor een kennismaking.

Sjur, volledig Sjur Kristian Gimmestad, komt uit Bergen, Noorwegen. Zo’n acht jaar geleden is Sjur begonnen in de muziek. In 2015 maakte hij naam met zijn remix ‘Can't Stop The Feeling’ van Justin Timberlake, waarna Sjur al voorzichtig de nieuwe Kygo werd genoemd. In datzelfde jaar won Sjur tijdens de NRJ Music Awards eentje in de categorie ‘nieuwe artiest’.

Ook de remix die Sjur vorig jaar maakte van ‘Faded’ van Alex Walker, ging de wereld over. Zijn eigen single ‘Let Me Love You’, is inmiddels meer dan 10 miljoen keer gestreamd, waarvan 600.00 in ons land.

Duitse zanger

Zingen doet Sjur niet zelf, dat laat hij op ‘Let Me Love You’ aan Chris Crone over. Voluit heet hij Chris Cronauer, geboren op 25 september 1995 in Freising, in de buurt van München,
Duitsland. Chris Brown, Justin Timberlake en Michael Jackson inspireerden hem tot het maken van muziek. Na een aantal covers, werkt Chris, die studeert aan de Popacademie in Mannheim, aan eigen nummers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten