zondag 21 mei 2017

Britney Spears ingewisseld voor Camila Cabello

#92 Pitbull & J. Balvin feat. Camila Cabello: Hey Ma

Van ‘Hey Ma’ door Pitbull & J. Balvin feat. Camila Cabello zijn twee versies gemaakt, eentje in het Spaans en eentje in het Engels. De clip bij de Spaanse versie is al meer dan 113 miljoen bekeken, de Engelstalige versie staat op nog geen 4 miljoen. Beide versies zijn ook beschikbaar als stream en uit de gegevens van Spotify blijkt dat de Spaanse versie van ‘Hey Ma’ het populairste is en zorgt voor de binnenkomst op #92.

geen Britney Spears

‘Hey Ma’ van Pitbull & J. Balvin feat. Camila Cabello staat op de soundtrack van de film ‘The Fate of the Furious’. Aanvankelijk is het nummer door Romeo Santos en Britney Spears ingezongen. Toen het filmteam die versie hoorde, waren ze enthousiast over het nummer, maar hadden hun twijfels over de vocalen van Santos en Spears. Daarop kwamen ze met de Columbiaanse zanger José Álvaro Osorio Balvin en de Cubaanse zamgeres Karla Camila Cabello Estrabao van Fifth Harmony.

… of toch wel?

Volgens Pitbull, die het een eer vond om met Britney Spears te werken, nam zij de wisseling sportief op: “Don’t even worry about that. We’ll use it for the remix, or we’ll do another record together.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten