maandag 1 mei 2017

dubbelplatina voor Broederliefde

#31 Broederliefde: Veel Osso

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van Broederliefde een thuiswedstrijd. In ‘Het Kasteel’, het stadion van voetbalclub Sparta, in hun eigen wijk Spangen, gaven ze die avond een concert voor 10.000 fans. Het optreden werd rechtstreeks uitgezonden op 3FM en NPO3 en bekeken door 57.000 mensen. Aan het einde van het concert maakte manager Lorenzo Jonathans bekend dat de groep volgend jaar, dan op 2 juni 2018, opnieuw het Kasteel zal overnemen.
Tijdens het concert zaterdagavond kreeg Broederliefde dubbelplatina uitgereikt voor de verkoop van meer dan 80.000 exemplaren van hun album Hard Work Pays Off 2, waarmee ze in 2016 veertien weken op de eerste plaats stonden en een nieuw Nederlandstalig record vestigden.

Def Rhymz?

‘Veel Osso’ binnen op de 31e plaats en de 27e notering voor Broederliefde, staat niet op dat album. Zijn wij de enigen, die bij het horen van ‘Veel Osso’ de stem dachten te horen van Def Rhymz?? ‘Veel Osso’ laat een andere Broederliefde horen dan we tot nu toe gewend waren. Wellicht is het de opmaat naar een ander geluid, als voorloper van hun nieuwe album dat er dit jaar zeker aankomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten