maandag 19 februari 2018

Josylvio houdt het dit keer langer bovenaan vol

#1 Josylvio: Catch Up
    *** tweede week op #1 ***

Zijn vorige #1-hit, ‘Ride Or Die’ was in oktober 2017 al na één week de eerste plaats kwijt aan ‘Patsergedrag’ van Sevn Alias feat. Lil’ Kleine & Boef. Maar dit keer lukt het Josylvio om het langer dan één week vol te houden aan de kop van de Single Top 100 met ‘Catch Up’.
Of het bij die twee weken blijft, hangt af van andere hiphop nummers, zoals ‘God’s Plan’ van Drake, dat in de vierde week naar de tweede plaats stijgt. Vlak daaronder staat ‘Zoutelande’ van Bløf feat. Geike Arnaert, dat dagelijks zo’n 200.000 keer wordt gestreamd en al weken het meest gedownloade nummer is. Het is echter geen hiphop nummer, dat veel meer wordt gestreamd, en dus is het bijna kansloos voor een eerste plaats. Maar wie weet!

de andere hiphophits van deze week zijn:

#19 Kevin & Emms: Niet Alleen    *** hoogste eersteweek ***
#57 Zac Ink: Bluf 9

In de Album Top 100 scoren Jacin Trill en Bokoesam hun eerste #1-notering met het album Zo Vader, Zo ZoonZes van de negen nummers krijgen ook een notering in de Single Top 100 en dat zijn de volgende:

#30 (52) Nikes
#40 Zo Vader, Zo Zoon
#60 Gevulde Cups
#70 Gouden Koets
#91 Mijn Phone Pt. 2
#93 Maccie Menu

1 opmerking:

  1. Bij Josylvio is het ook leuk te vermelden dat zijn moeder Lia Bijster is, die als volkszangeres in 1986 een hitje had in Op Volle Toeren.

    BeantwoordenVerwijderen