maandag 17 september 2007

Mika terug naar nr.1

Mika: Relax Take it easy (1) *** derde week op nr.1 ***

Daar is ie weer! Mica Penniman stijgt terug naar de eerste plaats met ‘Relax take it easy’. Op die plek stond hij drie en vier weken geleden ook al, maar daarna verloor hij terrein naar plaats vier. Vorige week klom Mika weer terug naar 2 en deze week klimt hij opnieuw naar de top. Mika en Jeroen van der Boom hielden elkaar gedurende de week aardig in evenwicht, maar aan het eind van de week blijkt Mika toch nog een comfortabele verkoopvoorsprong van 13% te hebben. Een stukje daar weer achter (op 22% achterstand) staat de nr.1 van vorige week, Guus Meeuwis met ‘Proosten’.

‘Relax take it easy’ is al de derde plaat dit jaar die naar 1 terugstijgt. Eerder dit jaren deden ‘All good things (come to an end)’ van Nelly Furtado (in februari) en ‘Blijf bij mij’ van André Hazes en Gerard Joling (zelfs drie keer; in juli, augustus en september!) dat ook al. Ook in 2005 gebeurde dat drie keer, met ‘Geef mij je angst’, ‘Het land van…’ en ‘Hung up’.

Mika liet eerder dit jaar al z’n gezicht zien op het Lowlands-festival, maar op de elfde van de elfde is hij ook weer in ons land. Misschien om carnaval te vieren, zeker om een optreden te geven in de HMH in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten