maandag 26 november 2007

Celine Dion graatmager

Celine Dion: Taking chances (100)

Vier jaar lang hadden we geen last van haar, maar deze maand maakt Celine Dion een come back, met een nieuw album en bij deze ook een nieuwe single; beide platen heten ‘Taking chances’. De single is haar 34e hit in Nederland en het is al net zo'n grote hit als haar voorlaatste plaat. ‘Tout l’or des hommes’ kwam eind 2003 niet verder dan één weekje #100; een prestatie die ze nu met ‘Taking chances’ evenaart.

De Megaman had meer verwacht van Celine Dion. Per slot van rekening heeft ze al twee #1-hits achter de rug (‘Think twice’ in 1995 en ‘My heart will go on’ in 1998), plus nog eens zeven platen die ook de top 10 haalden. Tegenwoordig is ze een Las Vegas-diva, maar bij ons begon haar bekendheid met een overwinning (voor Zwitserland) op het Eurovisie Songfestival van 1988. Met maar één puntje voorsprong trouwens! Dáárvoor was ze al wereldberoemd in Canada en Frankrijk, want voor haar twintigste had ze al negen Franstalige albums op haar naam staan.

De Megaman hoopt dat de albumhoes van ‘Taking chances’ gefotoshopt is, want zo'n graatmager postuur wensen we niemand toe...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten