maandag 26 november 2007

Partycentrum De Terp houdt van Kevin

Kevin Florijn: Wijs me de weg naar jouw hart (69)

Nou Kevin, dan moet je bij de longen linksaf! Toch maar eens zeggen dat die jongen beter moet opletten in de biologieles… De inmiddels achttienjarige Kevin Florijn uit Leiderdorp begon in 2004 met zingen. In de kroegen van het Spaanse vakantieoord Torremolinos en omgeving kreeg hij behoorlijk wat respons. In Nederland trok hij die positieve lijn door, met onder andere succesvolle optredens op gerenommeerde festivals als het Meerlive festival in Hoofddorp en het Smartlappenfestival in Hillegom. Ja, dan bén je iemand!

Het is dan ook geen verrassing dat dat vorig jaar leidde tot het uitbrengen van zijn debuutsingle, ‘Geef me je hand’/ ‘Angelina’. Dat leverde Kevin één weekje Single Top 100 op; hij bereikte in oktober vorig jaar plek #77. Afgelopen zomer leverde de opvolger, ‘Stil verlangen’, nog een flop op, ondanks een succesvolle singlepresentatie in een uitverkocht Partycentrum De Terp. Vandaar dat Kevin het dit keer nog beter heeft aangepakt. Hij koos voor de presentatie van zijn nieuwe single voor niets minder dan Disco Go Go in Rijnsburg en jawel hoor: het levert hem bij deze zijn grootste hit op.

Hou je vast voor nog meer Kevin Florijn: tijdens de singlepresentatie bleken producers John van de Ven en Charlie Prick dusdanig onder de indruk van Kevins talenten, dat ze beloofden om een debuutalbum met hem op te gaan nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten