maandag 19 november 2007

Meiden van Kus begeleiden 14-jarige superster

Kus: Superster (61)

De Megaman feliciteert de veertienjarige Dieneke Van Gerrewey uit het Vlaamse Lokeren, want zij is een nieuwe Superster. Of in ieder geval: zij is de winnares van het Nickelodeon-programma ‘Superster – the battle’. Zes weken lang namen tien jonge muzikale talenten uit Vlaanderen en Nederland het tegen elkaar op in een spannende muziekwedstrijd waarbij zij hun zang-, dans- en showtalent lieten zien. De Vlaamse Dieneke won uiteindelijk de finale van de twaalfjarige Nederlandse Navayo Parrera. Haar prijs? Op 7 december komt haar debuutsingle ‘Wereld van geluk’ uit.

De vier meiden van Kus fungeerden als coaches van de ‘Superster’-kandidaten. Hun nieuwe single was tevens de titeltrack van de serie. En Dienekes debuutsingle wordt samen met de vier dames opgenomen. De single komt deze week bescheiden binnen in de Single Top 100, op een 61e plaats. De dames lijken daarmee op hun retour te zijn; ze begonnen me zes top 10-hits op rij, maar hun voorlaatste hit, ‘4 meiden’, presteerde bedroevend: na een binnenkomst op #15 zakte de plaat een week later al weg naar #64. De Megaman is benieuwd of ‘Superster’, nu de bijbehorende tv-serie is afgelopen, het gaat redden in de lijst.

'Superster'-jurylid Sascha Visser kan trouwens zelf ook wel wat coaching gebruiken; zijn nieuwe single 'Ik leef voor jou' is al na één week uit de Single Top 100 geduikeld...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten