zondag 5 oktober 2008

Djumbo viert eerste lustrum

Djumbo: Boyz and girlz (68)

Het zijn spannende tijden voor meidengroep Djumbo. Vorige week kwam hun nieuwe single ‘Boyz and girlz’ uit, vanaf 24 oktober het gloednieuwe album ‘Magic’ en als klap op de vuurpijl bestaan ze dit jaar vijf jaar en vieren dit met zeven grote concerten door heel Nederland.

Het album ‘Magic’ verschijnt op 24 oktober aanstaande. Bijzonder aan dit album is de verpakking. De cd is verpakt in een speciaal Djumbo-doe-boekje met puzzels, fotoreportages en leuke Djumbo-weetjes. De tv-serie loopt ook nog steeds onder de naam ‘Real Djumbo’ en is elke zondag tegen half negen te zien bij de TROS op Z@pp.

vijf jaar Djumbo

Dat Djumbo dit jaar haar vijfde verjaardag viert laten ze niet onopgemerkt voorbij gaan. In samenwerking met Jumbo Supermarkten geven de meiden zeven grote verjaardagsshows. Onder de titel ‘Jumbo Djumbo magic show’ doen Lindsy, Lotte en Svenja locaties als de Brabanthallen en, op 15 november, Ahoy aan. En met dat laatste gaat een grote Djumbo-droom in vervulling: “We kijken er onwijs naar uit en het gaat een tijd worden om nooit meer te vergeten!” Het wordt een vrolijke musical voor het hele gezin, met niet alleen de meiden van Djumbo, maar ook Jim, Yes-R, Monique Smit, Ch!pz, Ernst , Bobbie en de Rest én Jeroen van der Boom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten