zondag 5 oktober 2008

Kicken bezorgt plaatsgenoot debuuthit

Kicken vs. Yasca presents Nado: Feel the sunshine (summer anthem 2008) (45)

Een paar weken terug nog stond ‘Slippers’ genoteerd, de zesde hit voor DJ Kicken. ‘Slippers’ werd gezongen door Def rhymz en kwam eind augustus tot #24. Inmiddels staat de opvolger al weer klaar en die gaat weer gewoon in het Engels. Kicken doet het nooit in z’n eentje en wordt deze keer begeleid door dj Yasca en zangeres Nado Bowen.

Kicken heet voluit Henri Kicken en is, zoals wellicht bekend, de broer van voormalig TROS- en huidig Veronica-dj Patrick Kicken. Voor ‘Feel the sunshine’ heeft hij een collega-dj uit zijn geboortedorp meegenomen: Yasca komt namelijk net als Kicken ook uit Stein. Yasca heet eigenlijk Pascal Kuipers. Hij is vooral actief in de drie zuidelijke provincies en heeft samen met Kicken gedraaid in Ahoy in Valkenburg. Het balletje tussen de twee is pas echt gaan rollen toen Pascal een remix maakte van ‘The sequel (la la)’ van DJ Kicken vs Sonic solutions. Elke zaterdagavond, van 8 – 9 uur, is DJ Yasca te horen in ‘Beats inc mix’ op Zuid FM.

Feel the sunshine (summer anthem 2008)’ is – en ook dat zijn we gewend van Kicken – geen eigen nummer. Kicken haalde dit keer zijn inspiratie bij ‘Push the feeling’ van the Nightcrawlers, een #6-hit in 1995.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten