zondag 16 oktober 2011

Nederlandse producer helpt Franse dj

David Guetta feat. Usher: Without you (28)

Aanstaande vrijdag, 21 oktober, zal de 43-jarige Pierre David Guetta een optreden verzorgen in the Sand, een dansgelegenheid in Amsterdam. Hij is daar voor het Amsterdam Dance Event, dat vanaf woensdag voor de zestiende keer wordt gehouden. Gedurende dit evenement dat tot en met zaterdag 22 oktober duurt, is Amsterdam weer even het centrum van de danswereld. Vrijdag zijn ook Afrojack en Brothers in the Booth van de partij. Overigens zijn er sinds 19 september al geen kaarten meer voor de vrijdag!

Niet geheel toevallig dus dat David Guetta deze week met een nieuwe single komt, ‘Without you’ feat. Usher. Het nummer is de vijfde single van het album ‘Nothing but the beat’ van Guetta, dat deze week op een zevende plaats staat van de Album Top 100. Aan het nummer heeft onze eigen Giorgio Tuinfort ook een bijdrage geleverd, zowel qua muziek als productie.

David Guetta heeft er voor gezorgd dat de dansmuziek een cross over heeft gemaakt naar de popmuziek en dus wil iedereen met hem werken. Binnenkort verschijnt er een documentaire over de dj/producer getiteld ‘Nothing but the beat- the film’, waarin Guetta aangeeft wat hij met zijn muziek wil bereiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten