zondag 6 november 2011

Bruno Mars zingt opnieuw een nummer uit een film

Snoop dogg & Wiz Khalifa feat. Bruno Mars: Young, wild & free (69)

Voor de tweede keer in korte tijd werkt Bruno Mars mee aan de soundtrack van een film. In oktober kwam hij met het nummer ‘It will rain’, afkomstig van de soundtrack ‘The twilight saga: Breaking dawn - part 1’. Die film gaat bij ons op 18 november in première. Dus wellicht dat ‘It will rain’ nog echt gaat scoren, want in de vijfde week zakt het naar #99; hoogste plaats was #83 in de week van binnenkomst.

Deze week zingt Bruno het nummer ‘Young, wild & free’, thema uit de film ‘Mac and Devin go to high school’. Wacht nog even met een het reserveren van een kaartje, want de film is nog in productie en komt pas volgend jaar in de bioscoop! Bruno Mars is niet de enige op ‘Young, wild & free’, maar doet dat samen met de rappers Snoop dogg en Wiz Khalifa.

Wist je dat geen van de drie zijn echte naam gebruikt als artiest? Bruno Mars heet eigenlijk Peter Gene Hernandez, Snoop dogg is geboren als Calvin Cordozar Broadus, Jr. en Whiz Kalifa is het alter ego van Cameron Jibril Thomaz. Overigens spelen zowel Snoop dogg als Whiz Kalifa ook mee in de film.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten