zondag 22 juli 2012

Wouter Vink wil mensen bewust maken van hun zegeningen

Wouter Vink: Alles (77)

Afgelopen zaterdag, 21 juli 2012, vond in Café Miles in Amersfoort de opname plaats van de videoclip bij ‘Alles’, de nieuwe single van Wouter Vink. Vink liep in januari de finale mis van ‘The voice of Holland’ en scoorde drie Engelstalige coverhits.

Nederlandstalig

‘Alles’, zijn eerste single sinds the Voice, is direct anders dan we tot nu toe van hem gewend waren. Het nummer is namelijk Nederlandstalig. Toch is dat niet geheel toevallig, want ten tijde van the Voice had Wouter Vink samen met zijn coach Roel van Velzen een cover opgenomen van ‘Blauwe ruis’ van Bløf, dat echter niet is uitgebracht.

bewust maken

‘Alles’ is geproduceerd door Holger Schwedt (Bløf, Di-rect, Van Velzen). De muziek schreef Vink, die in het dagelijks leven nog steeds docent Aardrijkskunde is op het Marnix College in Ede, samen met Sander Rozeboom (Ben Saunders, Caro Emerald). Daarnaast leverde Vink ook nog het refrein van het nummer, waarmee hij mensen bewust wil maken van hun zegeningen in het leven. De coupletten zijn geschreven door Joost Marsman (IOS) en Matthijn Buwalda (Pearl Jozefzoon).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten