maandag 3 december 2012

Belgen helpen Britney Spears aan hit

Will.i.am feat. Britney Spears: Scream & shout (53)

Britney Spears (voorlaatste hit: ‘Till the world ends’, #29 in 2011), kan wel weer eens een grote hit gebruiken. Op ‘Scream & shout’, binnen op #53, krijgt ze hulp van Will.i.am, met wie ze het nummer opnam. Maar of het voldoende is voor een grote hit?

twee Belgen

In maart scoorde Azelia Banks feat. Lazy Jay een wereldhit met ‘212’, dat bij ons tot #17 kwam. Achter Lazy Jay zitten Jef Martens (rechts op de foto) en zijn broer Toon. Beide hadden tracks opgenomen met producer Jean Baptiste, die ook nummers heeft geschreven voor onder andere Kelis,  Cheryl Cole en Black eyed peas. Baptiste en Will.i.am zijn goed bevriend en Will kreeg een paar van die nummers te horen en was daar zeer enthousiast over

Zo erg dat hij midden in de nacht de broers belde en zei hun beats erg goed te vinden. Hij vroeg hen of ze met hem en Britney Spears een track wilden opnemen. Dat laat je je natuurlijk geen twee keer zeggen en dus vlogen de broers naar Los Angeles om de track, dat ‘Scream & shout’ bleek te zijn, op te nemen. Samen met Will.i.am, want het gedeelte van Britney Spears was al eerder opgenomen. Martens liet weten dat er nog meer aan zit te komen en al weer bezig te zijn met een volgend nummer met Will.i.am.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten