maandag 3 december 2012

Sinterklaas hits (slot) / kersthits (1)

Hoewel het aanstaande woensdag pas echt 5 december is, zullen de meeste mensen al afgelopen weekend Sinterklaas hebben gevierd. Tijd dus voor de laatste Sinterklaashits:
-          Party Piet Pablo: Zwarte pieten stijl, slim bekeken (naar ‘Gangnam style’ van Psy), en vooral zeer populair bij kinderen. Hoogste plaats #11. En in de laatste week weten we, dankzij the Chartsman, nu ook wie achter de grootste Sinterklaashit van 2012 zit.

Het is Okke Verberk, student media en entertainment management en eigenaar en tv-producent bij Onder andere producties. Okke, geboren op 9 juni 1991 in Oploo, verhuisde onlangs van Arnhem naar Rotterdam. Met Harry van de Weijer vormt Okke samen de Partyknallers, naar het schijnt het beste feestduo van Nederland. ‘Party piet Pablo’ zette Okke op met zijn compagnon Alex Mensen. Volgens eigen zeggen is Okke al weer druk met een nieuw groot project. Iets voor de carnaval, misschien?

-          Diego & Kathleen: Feest voor iedereen, nummer uit de film ‘Sint & Diego: De magische bron van Myra’, Diego heeft wel betere Sinterklaasnummers afgeleverd, daar verandert de bijdrage van Kathleen niets aan, hoogste plaats: #23

-          Coole Piet: 1 Sinterklaas, Coole Piet Diego is nu definitief Diego (Harold Verwoert), Job Bovelander de nieuwe Coole Piet. Nummer ook gemaakt voor een film, Het geheim van de speelgoeddokter’ door de Club van Sinterklaas. Leuk geprobeerd, maar verder dan #81 kwam het nummer niet

Dat is de oogst van 2012, zeer mager dus.

Je moet het ijzer smeden als het heet is en dus komen de Fantasticos, nog voor de Sinterklaas, met hun kersthit: ‘Mijn allermooiste kerst kado’, de allereerste kersthit van dit jaar en zeker niet de laatste!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten