zondag 14 april 2013

Avril Lavigne is nog op zoek naar dat ene liedje

Avril Lavigne: Here’s to never growing up (93)

‘Complicated’ (#4 in 2002) heeft Avril Romana Lavigne (Belleville, Ontario, Canada, 27 september 1984), nooit kunnen overtreffen dan wel evenaren. Ze scoorde daarna nog elf hits, maar daar zat geen top 10-notering meer tussen. Lavigne,28, is inmiddels geen ‘Sk8er boi’ (#11 in 2002) meer.

nieuw album

Maar ja, er moet natuurlijk wel brood op de plank komen en dan het liefst met beleg. Dus begon Avril Lavigne rond mei 2011, drie maanden na het album ‘Goodbye lullaby’, te werken aan haar vijfde album. Het nieuwe album moet daarvan het tegenovergestelde worden, dus dat betekent meer pop en rock. ‘Here’s to never growing up’ is dan ook mede geschreven door Chad Kroeger, zanger en gitarist van Nickelback.

Op het album komen twee covers: ‘Bad reputation’ van Joan Jett en ‘How you remind me’ van Nickelback. Daarnaast doet Lavigne duetten met Chad Kroeger en Marilyn Manson. Volgens Lavigne mist er nog één nummer, een liedje dat ze zelf moet maken en heel belangrijk voor haar is. Als dat af is, kan het nu nog titelloze album worden uitgebracht. De planning is deze zomer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten