maandag 20 mei 2013

Griekse broers breken via België door in Nederland

Dimitri Vegas, Moguai & Like Mike: Mammoth (92)

De broers Dimitri Vegas en Like Mike (echte namen : Dimitri en Michael Thivaios, geboren in Griekenland, maar opgegroeid in Willebroek, België), werken sinds het midden van de ‘00  samen. In 2009 trok hun nummer ‘Work that body’ de aandacht van Axwell van de Swedish house mafia. Hij introduceerde hen bij de rest van de mafia, maar ook bij Lady Gaga. Zij vroeg om een remix voor haar nummer ‘Marry the night’. Dat opende deuren naar onder andere Jennifer Lopez feat. Pitbull (‘Papi’), LMFAO (‘Champagne showers’) en vele andere remixen.

In 2012 maakten de broers met Kelis het anthem van ‘Tomorrowland’, een dancefestival in Chattahoochee hills in de Amerikaanse staat Georgia. Dit jaar staan ze er weer, samen met ondermeer Tiësto, David Guetta en Afrojack.

Moguai zou je nog kunnen kennen van het nummer ‘Beatbox’ (#33 in 1998), dat hij maakte met Dial M. Moguai, echte naam André Tegeler (Reckinghausen, Duitsland), bracht in 2010 het album ‘We ar lyve’ uit en maakte remixen voor onder andere  Underworld, Britney Spears en Afrojack.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten