zondag 22 september 2013

Weten Justin Bieber fans wel waar hun idool over zingt?

Maejor Ali feat. Juicy J & Justin Bieber: Lolly (68)

Waarschijnlijk hebben de fans van Justtin Bieber ‘Lolly’ gedownload omdat hun idool er aan meewerkt. Maar of deze fans weten waar hun idool over rapt …

she said she like my jerry
she wanna make it pop
she said she like my jerry
she wanna kiss the top.

Justin Bieber maakte ‘Lolly’ samen met Maejor Ali feat. Juicy J (achter Bieber). De J in Juicy J staat voor Jordan. De volledige naam van deze Amerikaanse rapper luidt Jordan Michael Houston, geboren op 5 april 1975 in Memphis, Tennessee. Met 38 jaar gaat hij dus al een tijdje mee. Eerst als oprichter van de hiphop groep Three 6 mafia, waar hij nog steeds deel van uitmaakt en sinds 2002 ook solo. ‘Lolly’ is geen nummer van zijn derde album ‘Stay trippy’ dat eind augustus verscheen en met een vierde plaats in de Amerikaanse Billboardlijst zijn meest succesvolle is.
‘Lolly’ staat wel op het album ‘Something about B.M.’van Maejor Ali (links), waarachter Brandon Green uit Detroit schuil gaat. Maejor is afgestudeerd aan de universiteit van Michigan, en voegde zich bij het productieteam van Ne-Yo. Als Maejor Ali of Bei Maejor heeft hij diverse nummers geschreven en/of geproduceerd voor onder andere Tinie Tempah, Keri Hilson, Sean Kingston en Three 6 mafia. En daarmee is de link gelegd met Juicy J die rapt op ‘Lolly, want hij maakt deel uit van Three 6 mafia’. O ja, Maejor was medeproducer van ‘One love’ van Justin Bieber.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten