zondag 26 januari 2014

Derde keer maar één week voor Nick & Simon

Nick & Simon: Dans heel dicht bij mij         *** buiten mededinging ***

Het gaat niet goed met Nick & Simon, dat wil zeggen muzikaal. ‘Dans heel dicht bij mij’ is al de derde single die het maar één week volhoud in de Single Top 100. ‘Geluksmoment’ stond op 29 juni een weekje op #59, ‘ Best time of the year’ kwam op 7 december niet verder dan #50 en ook ‘Dans heel dicht bij mij’ is al na één week verdwenen.

Vorige week kwam het nummer binnen op #16 en zakt nu ver tot buiten de Single Top 100 en belandt op #160 in de Bubbling Under Top 100. Het is overigens geen record, vanaf #16 uit de Single Top 100 vallen. Dat staat op naam van One direction, dat op 30 november 2013 op #4 binnenkwam en de week daarop nergens meer was te bekennen.

opnieuw beginnen

Nu hoeven we geen medelijden te hebben met Nick & Simon, ze boeren verder heel goed. Dat succes willen ze ook in Duitsland en dus proberen ze dit voorjaar daar voet aan de grond te krijgen. Simon: “We zullen daar weer helemaal van voor af aan moeten beginnen. Ik heb er geen hoge verwachtingen van, maar we gaan wel degelijk. Misschien lukt het, misschien niet, maar als we thuisblijven lukt het al helemaal niet!

record stopt

Verder geven ze eind 2014 meerdere kerstconcerten in Ahoy in Rotterdam. En tussendoor komen ze misschien nog wel met een nieuw album; ‘Sterker’ stamt alweer uit september 2012 en verdween op 26 oktober 2013. ‘Christmas with … - Merry Xmas everybody’ stond op 11 januari voor het laatst genoteerd en dat betekent dat hun record van meer dan 7,5 jaar onafgebroken met één of meerdere albums in de Album Top 100 staan, eindigt. Wel een record dat niemand hen (voorlopig) meer afneemt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten