maandag 5 mei 2014

Rather be minder gedownload

#1 Clean bandit feat. Jess Glynne: Rather be      *** achtste week op #1 ***

In april was ‘Rather be’ van Clean bandit feat. Jess Glynne met 123 miljoen keer (!) het meest gehoorde nummer op de Nederlandse radiozenders. En als de lente nog meer op stoom komt, dan pakt ‘Rather be’ mei daar ook nog bij. Na het zoveel keer te hebben gehoord, verveelt het nummer nog steeds niet. Het zal dan ook nog even duren eer de nieuwe single van Clean bandit, ‘Extraordinary’ feat. Sharna Bass, veel gedraaid gaat worden.

Ondanks een weekje minder downloads (die waren er de afgelopen week voor ‘Problem’ van Ariana Grande feat. Iggy Azalea, zie onder #10), behoudt ‘Rather be’ van Clean bandit feat. Jess Glynne de eerste plaats. In totaal staat het nummer nu voor de achtste week bovenaan de Single Top 100. Of die negende week er ook in zit? Dat zou het nummer dan danken aan streaming, want er zijn kapers (Coldplay twee keer en Michael Jackson feat. Justsin Timberlake) op de kust!

De videoclip van ‘Rather be’ is al zo’n 45 miljoen keer bekeken. Daar komen nog wel enkele miljoenen bij, nu Perez Hilton de videoclip op zijn blog heeft gezet. Het zou wel eens de doorbraak van het nummer in de Verenigde Staten van Amerika kunnen betekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten