zondag 3 augustus 2014

Lilly Wood & the Prick nog onbedreigd

#1 Lilly Wood & the Prick: Prayer in C (Robin Schulz remix)  *** vierde week op #1 ***

‘Prayer in C (Robin Schulz remix)’ van Lilly Wood & the Prick voert voor de vierde week de Single Top 100 aan. En het ziet er niet naar uit dat dit voorlopig gaat veranderen, want er is (nog) geen enkele bedreiging in de buurt. Pas over twee weken dient er zich eentje aan, waarover zo dadelijk meer.

De voorlaatste keer dat een nummer in de eerste run vier of meer weken achtereen op de eerste plaats stond, is een jaar geleden. Op 17 augustus 2013 behaalde ‘Wake me up!’ van Avicii zelfs acht onafgebroken weken. Als we nummers meetellen die vaker op #1 kwamen, dan komen we uit bij ‘Rather be’ van Clean bandit feat,. Jess Glynn, eerder dit jaar, dat het in drie sessies acht weken volhield bovenaan.

Jan Smit

De kans dat ‘Prayer in C (Robin Schulz remix)’ het aantal van Avicii ook gaat halen is echter niet erg groot. Een vijfde week zal er nog wel in zitten, maar daarna moet het duo (even) ruimte maken voor een oude bekende. Aanstaande vrijdag brengt Jan Smit namelijk zijn nieuwe (fysieke) single ‘Jij en ik’ uit, met de gebruikelijke extraatjes en zal hij er alles aan doen om het op #1 te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten