zondag 3 augustus 2014

the Script zingt over echte helden

#47 the Script: Superheroes            *** hoogste eerste weeks ***

‘Superheroes’ is niet zomaar een nummer van de Ierse band the Script. Het nummer gaat over de mensen die in het dagelijks leven nooit een superheld worden genoemd. Voor the Script zijn dat onder andere de mensen in de krottenwijk Alexandra in Zuid-Afrika, waar veel armoede is en het leven hard. Daar is ook de videoclip opgenomen, waarbij duizenden mensen uit hun krotten kwamen en begonnen mee te zingen.

niet het beste album

Op 15 september verschijnt No Sound Without Silence, het vierde studioalbum van de band. Daarmee blijven ze in het ritme, want sinds 2008 brachten ze elke twee jaar een album uit. De fans zullen er dan ook zeker naar uitkijken, maar kunnen hun hooggespannen verwachtingen beter wat temperen. Zanger Danny O’Donoghue verklaarde onlangs namelijk dat No Sound Without Silence niet hun beste album zal zijn. Oeps!

Gelukkig nuanceerde hij deze uitspraak. Danny O’Donoghue: “Ik heb een hekel aan bands die een nieuwe plaat aankondigen als beste ooit, net of de vorige albums ruk waren. Ik vind dit geen betere plaat dan onze vorige drie.” The Script komt dus gewoon met een album, waar ze alles in hebben gestopt wat ze op dat moment in huis hadden. Meer kan een groep niet bieden, toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten