zondag 28 september 2014

Fireball brand nog steeds

#1 Pitbull feat. John Ryan: Fireball      *** vierde week op #1 ***

Voor de vierde week voert ‘Fireball’ van Pitbull feat. John Ryan de Single Top 100 aan. Nog steeds is Nederland het enige land ter wereld waar het op #1 staat. Inmiddels is het nummer wel doorgedrongen tot de top 10 in andere landen.

Vorige week leek de bedreiging voor de #1-positie van ‘Fireball’ nog te komen van ‘Blame’ van Calvin Harris feat. John Newman, dat in de tweede week van 31 naar #5 sprintte. Maar deze week is daar weinig van over, want ‘Blame’ boekt maar één plaatsje winst.

De nieuwe bedreiging voor ‘Fireball’ lijkt nu te komen van ‘All that base’ van Meghan Trainor, dat ‘Blame’ is gepasseerd en op #3 staat. Meghan zal er echter nog flink aan moeten trekken, want zowel qua downloads als streaming, heeft ‘All that base’ nog een flinke achterstand. Maar wie anders moet de ‘Fireball’ van Pitbull feat. John Ryan doven?


alleen streams

Met 1,17 miljoen betaalde streams, stijgt ‘All that base’ van Meghan Trainor naar #33 in de Britse hitparade. De komende week komt het nummer uit als fysieke cd-single en download en dus schrijft Meghan deze week hitgeschiedenis. Sinds juni telt streaming mee voor de Britse hitparade en nog niet eerder kwam een nummer zo hoog als ‘All that base’. De verwachting is dat het nummer de komende week door stijgt naar #1. Na Denemarken zou dat haar een tweede #1-notering opleveren in Europa. Of derde als wij eerder zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten