zondag 28 september 2014

Sigma & Paloma Faith bundelen krachten

#71 Sigma feat. Paloma Faith: Changing

Net als de leden van Alt-J (zie #86), hebben Cameron Edwards en Joe Lenzie van Sigma, elkaar ook leren kennen op de universiteit van het Britse Leeds. Wellicht zelfs in dezelfde periode! Met ‘Nobody to love’ scoorde Sigma in juli een #14-hit. Het nummer staat nog steeds genoteerd, op #44, in de 22e week.

‘Changing’ was vorige week de tweede #1 voor Sigma in de Britse hitparade en de eerste voor Paloma Faith. Het nummer namen ze op met Paloma Faith, die eerder dit jaar een comeback maakte met ‘Can’t rely on you’ (#53 in maart). Zij dankte dat mede aan Pharrell Williams, met wie ze het nummer schreef. ‘Changing’ is geen eigen nummer en ook de mannen van Sigma hebben er niet aan meegeschreven, maar wel mede geproduceerd.

‘Changing’ is geschreven door het team van TMS, dat eerder verantwoordelijk was voor onder andere ‘Read all about it, pt III’ van Emeli Sandé. ‘Changing’ komt ook uit de pen van de Brit Wayne Hector (One direction, Westlife) én Ella Eyre, die we nog kennen van de hit ‘Waiting all night’ van Rudimental (#26 in 2013).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten