zondag 9 augustus 2015

Bebe Rexha doet niet onder voor Mariah Carey

#98 Nico & Vinz feat. Kid Ink & Bebe Rexha: That’s How You Know

Pas in februari, na 46 weken, verdween ‘Am I Wrong’, de vorige hitsingle van Nico & Vinz, uit de Single Top 100. Ruim een jaar geleden, in juni 2014, stond het nummer twee weken op de vijfde plaats. Daarna probeerde het duo het nog met ‘In Your Arms’, maar verder dan een paar draaibeurten kwam het niet. Met ‘That’s How You Know’ loopt het al beter af, want het komt binnen op de 98e plaats. Dat is slechts een aanloop naar een grote sprong volgende week.

Dat het nu wel lukt, danken Kahouly Nicolay Sereba en Vincent Dery aan Kid Ink en Bebe Rexha. Kid Ink, werkelijke naam Brian Todd Collins, uit Los Angeles, kennen we al van het nummer ‘Worth It’, zijn samenwerking met de vijf dames van Fifth Harmony, deze week op #30. 

Zelfs Bebe Rexha is geen onbekende, maar dan alleen als songschrijver van onder andere ‘Hey Mama’ van David Guetta feat. Nicki Minaj & Afrojack (op #14) en ‘The Monster’ van Eminem, dat aanvankelijk ‘Monster Under My Bed’ heette. Ze schreef het nadat ze gedumpt was door platenmaatschappij Universal/Island.

vijf octaven

Met ‘That’s How You Know’ maakt Bebe Rexha haar debuut. Dus tijd voor een kennismaking. Bebe, bijnaam van Blete Rexha, wordt over ruim drie weken, op 30 augustus, 26 jaar. De in New York City geboren Rexha had al op vierjarige leeftijd aspiraties in de muziek. Op school zong ze in musicals (‘Hello Dolly’, ‘Jesus Christ Superstar’). Van 2010-2011 maakte ze deel uit van Black Cards, het hobbybandje van Pete Wenz van de band Fall Out Boy. Haar stem heeft een bereik van vijf octaven, evenveel als dat van Mariah Carey.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten