maandag 24 maart 2008

Rob van Daal op zoek naar personeel

Rob van Daal: Leven lukt me niet zonder jou (38) *** hoogste eersteweeks ***

Hoogste nieuwkomer; we weten niet of Rob van Daal dat ooit verwacht had, maar de Megaman in ieder geval niet... ‘Leven lukt me niet zonder jou’ is deze week binnen op #38, en daarmee blijft Rob slechts één positie verwijderd van zijn hoogste notering ooit, ‘Geef mij maar jou’ uit 2004.

Van Daal is een laatbloeier; pas op z’n veertigste was hij toe aan zijn debuuthit. Inmiddels zijn we zes jaar en vijf noteringen verder. Reden genoeg voor Rob om een groots optreden aan te kondigen. Op 6 april gaat het al gebeuren, maar de exacte locatie is lang geheim gehouden. De Megaman brandde al tijden van nieuwsgierigheid: wordt ‘t de Kuip, wordt ‘t het Gelredome, wordt ’t de ArenA? Nee, niets van dat alles; Rob van Daal gaat optreden in... Jaiselings Royal Palace in Wernhout! Kan ook leuk zijn... De Megaman gaat TomTommen om te kijken waar dat ligt.

Wil je trouwens deel uitmaken van de entourage rondom Rob van Daal, dan heb je nu je kans; Rob is nog op zoek naar een chauffeur voor in het weekend, en naar een ervaren roadmanager. Brieven met foto kunnen naar Van Daal zelf in Raamsdonksveer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten