zondag 1 juni 2008

Cahill vernoemt zich naar voetballer

Cahill feat. Nikki Belle: Trippin’ on you (29)

Met z’n drieën zijn ze, de mannen van Cahill: Scott Rosser, Anton Powers en Tim Condran. De drie producers komen uit Liverpool en vernoemden zich naar de Everton-voetballer Tim Cahill, de Australische sterspeler van de Liverpoolse club.

Scott Rosser heeft z’n fortuin al verdiend: als lid van de producersgroep Dario G. verkocht hij al vier miljoen platen. Bij ons scoorde Dario G. vier hits, waaronder de #7-notering ‘Carnaval de Paris’ in 1998. Ook toen vernoemde hij zich trouwens naar een naam uit de voetbalwereld: met Dario G. is Dario Gradi bedoeld, de manager van voetbalclub Crewe.

Anton Powers is een populaire dj in het noorden van Engeland. Hij heeft vaste avonden in Liverpool en Manchester en presenteert een tweetal danceprogramma’s op radiostation Juice FM.

Tim Condran tenslotte is samen met Anton manager van platenlabel 3 Beat blue en dj’t in het land onder de naam Cahill.

‘Trippin’ on you’ wordt gezongen door Nikki Belle, en ook haar kennen we al. Zij zong, als lid van de begeleidingsgroep Hot ’n juicy, namelijk al ‘Horny’ van Mousse T (##31 in 1998).

‘Trippin’ on you’ is oorspronkelijk niet van Cahill. De originele versie stamt al uit 2001 en is van Oris Jay; toen heette het nog kortweg ‘Trippin’’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten