zondag 9 oktober 2011

Bruno Mars levert nummer voor een film

Bruno Mars: It will rain (83)

Hè, al weer een nieuwe single van Bruno Mars? ‘Marry you’ is net aan de opmars bezig, deze week gestegen naar #29, en nu komt hij al weer met ’It will rain’. Dat nummer staat echter niet, zoals ‘Marry me’ wel, op zijn album ‘Doo-wops & hooligans’, deze week op #26. ’It will rain’ is afkomstig van de soundtrack ‘The twilight saga: Breaking dawn - part 1’, waarop onder andere ook Christina Perri te horen is.

De film gaat bij ons op 18 november in première en is de vierde uit de reeks films gebaseerd op de boeken uit de Twilightreeks. ‘Breaking dawn (morgenrood)’ is het vierde boek. Vorig jaar stond Muse het nummer ‘Neutron star collison (love is forever)’ af voor ‘The twilight saga: Eclipse’, het derde deel van The twilight saga en bereikte er de 25e plaats mee. Kijken hoe hoog Bruno Mars komt.

Met de binnenkomst van ‘It will rain’ staat Bruno nu met vier nummers genoteerd. De andere drie zijn: ‘Marry you’ (op #29), ‘The lazy song’ (op #66) en ‘Lighters’ met Bad meets evil (=Eminem) (op #72). Hij is echter niet de enige, zie onder Adele op #73.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten