maandag 21 november 2011

Jessie J komt met twee singles

Jessie J: Domino (96)

Een jaar geleden verscheen ‘Do it like a dude’, de debuutsingle van de Britse zangeres Jessie J, dat bij ons in maart een weekje op #95 stond. Beter verging het ‘Price tag’ feat. B.o.b., dat een maand later twee keer de derde plaats bereikte. In augustus kwam ‘Nobody’s perfect’ nog maar tot #69. Als je die cijfers omkeert, krijgt je 96, de positie waar ‘Domino’ binnenkomt.

Dat nummer staat niet op haar album ‘Who you are’ (#41 in april), dat deze week op herhaling gaat op #95 en precies een half jaar genoteerd staat. Althans niet op die versie. Wel staat ‘Domino’ op de ‘platinum edition’ van het album, dat op 11 november verscheen. Daarop staat ook nog twee bonustracks: ‘My shadow’ en ‘Laserlight’ feat. David Guetta. Eerder werkte Jessie J ook al samen met de Franse producer op het nummer ‘Repeat’ dat op zijn album ‘Nothing but the beat’ staat.

Daarnaast nam Jessie J het nummer ‘Up’ op samen met James Morrison voor zijn album ‘The awakening’, dat ook op single is uitgebracht. Kijken welke hoger komt: ‘Domino’ of ‘Up’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten