maandag 21 november 2011

Katy Perry stopt (tijdelijk) met zingen

Katy Perry: The one that you got away (89)

Van Jessie J wordt vaak gezegd dat ze als Katy Perry gaat klinken. Niet alleen de stem is een overeenkomst, beide zangeressen schrijven ook mee aan hun hits. En er is nog een overeenkomst en dat is dat ze een gezamenlijke producer hebben: Dr. Luke, die ook samenwerkt met Rihanna.

‘The one that you got away’ is inmiddels de zesde single van het album ‘Teenage dream’ en zal niet de laatste zijn. Want een nieuw album komt er voorlopig niet. Katy Perry (27) trouwde op 23 oktober 2010 met de Britse acteur Russell Brand (36) en wil samen met hem een gezin stichten. Aanstaande woensdag, 23 november, eindigt haar ‘California dreams tour’ in Los Angeles. In januari doet ze dan nog twee optredens, eentje in Indonesie en eentje in de Filippijnen. En dan gaan de twee zich richten op kinderen. Haar tweede tournee heeft dan zo’n € 40 miljoen opgebracht, dus een mooie kinderkamer zit er vast wel in.

Perry wil graag kinderen, daarom is ze ook getrouwd. Katy: “Je gelooft dat je diegene waarmee je trouwt een goede partner zal zijn, maar ook een goede ouder.” Hoeveel kinderen ze wil, hangt af van de pijn die ze zal hebben bij de eerste bevalling. “Als het de eerste keer geen pijn doet, zal ik ze eruit blijven persen”, vertelde ze in de talkshow van Ellen DeGeneres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten