maandag 16 januari 2012

Charlotte ten Brink doet alles zelf en wil een groot gezin

Charlotte ten Brink: Fool (74)

In de week dat de tweede editie van The voice of Holland de vier finalisten oplevert, scoort Charlotte ten Brink haar tweede hit. Eind december 2010, vier weken nadat ze The voice of Holland I had verlaten, scoorde ze een hit met ‘Geef Haïti hoop cadeau’ (#18). Deze week komt ze met haar eerste echte eigen single ‘Fool’ dat binnenkomt op #74.

Charlotte Liza ten Brink (Amsterdam, 12 januari 1988) is de dochter van Robert ten Brink, rtv presentator en in de jaren ’80, Sinterklaas in de Avondspits. Robert heeft vijf dochters, waarvan Charlotte de derde en de meest muzikale is. Al op jonge leeftijd had Charlotte celloles en pianoles. Maar het is vooral zingen wat ze het liefste doet. Ze heeft er zelfs haar studie ‘Communicatiewetenschappen’ voor opgegeven.
Na in 2009 te hebben meegedaan als ‘mystery popstar’ in Popstars, was de volgende stap The voice of Holland, waar ze op 24 september 2010 debuteerde met ‘Miracle’ van Ilse DeLange. Alle coaches drukten op de knop, waarna ze Angela Groothuizen koos. Charlotte redde het tot de vierde liveshow op 3 december 2010.

Daarna is ze samen met producer Nando Eweg druk aan de gang gegaan met nieuwe nummers. Ze doet alles in eigen beheer en heeft haar eigen platenlabel opgericht: Dot’s records. De release van de single ‘Fool’ was afgelopen woensdag, 11 januari, via haar eigen Hyves.

kinderen

Naast zingen heeft Charlotte nog een droom en dat is een groot gezin. Charlotte: “Ik ben dol op kinderen en wanneer ik aan vroeger denk, heb ik alleen maar warme gevoelens. We hebben de Italiaanse gezelligheid van mijn moeder: met zijn allen aan de tafel met veel eten. Het zou fantastisch zijn als mij dat ook is gegund.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten