maandag 16 januari 2012

Frans Bauer leent hit van tegelspreuk

Frans Bauer: De wereld is een gekkenhuis en dit is het hoofdkantoor (37)

Afgelopen zondag kreeg Frans Bauer in ‘Life4you’ een award uitgereikt voor de verkoop van meer dan 25.000 exemplaren van de DVD ‘Live in Ahoy 2011’, die alleen verkrijgbaar was via het Algemeen Dagblad. In december stond Frans voor de 50e en 51e keer in de Rotterdamse Ahoy.

Vorig jaar bracht Frans Bauer het album ‘Gloednieuw’ uit, waarmee hij zijn twaalfde #1-notering binnenhaalde. Ondanks de zoveelste #1, was het voor Frans heel speciaal, omdat hij de veertien liedjes op het album zelf heeft geschreven. Na de single ‘Mijn hart gaat zo tekeer’ (#4 in 2011), komt hij nu met ‘De wereld is een gekkenhuis en dit is het hoofdkantoor’.

Dit nummer ontstond thuis in huize Bauer, toen hij een keertje op het toilet zat en het in de rest van het huis een ‘gekkenhuis’ was. Overigens heeft Frans de titel van zijn 47e notering niet zelf bedacht, want al jaren is het een tegelspreuk.

Frans zal er alles aan doen om te zorgen dat zijn laatste hit hoog eindigt. Zo komt hij aanstaande zaterdag, 21 januari, naar Groningen om zijn cd-single, waarvan de tweede track de Ahoy-versie van het lied is, te signeren. Daarna doet hij hetzelfde in Leeuwarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten