zondag 16 december 2012

Opposites beginnen nieuw project

Dirtcaps & the Million plan: Money on my mind (58)

Toen ‘Money on my mindy’ in oktober verscheen werd lange tijd mysterieus gedaan over wie er achter the Million plan zaten. Inmiddels weten we dat het Twan van Steenhoven, Willem de Bruin en Giovanni Envy , oftewel the Opposites met hun dj Fanny West, er achter zitten en al anderhalf jaar werken aan dit project.

Giovanni Envy (Amsterdam, 9 december 1986) is op ‘Money in my mind’ niet de dj, maar co-producer en zingt naast de twee. West: “We vonden het heel leuk om met zijn drieën te draaien, dus dat deden we sporadisch. Toen begonnen we wat dingen te produceren en werd het toch ineens serieus.” Het blijft hier dan ook niet bij, want deze maand zitten de drie heren in de studio en werken aan een heel album. Daarnaast werken ze ook nog aan het nieuwe album van the Opposites dat in januari uitkomt.

De dj’s op ‘Money on my  mind’ zijn Danny Groenenboom & Max Oude Weernink, links op de foto (beide geboren in 1987 in Haarlem), alias Dirtcaps. De twee werken al samen sinds 2004 (toen nog als Mexximus en Dansta Deluxe) en noemen zich sinds 2007 Dirtcaps. In september maakten ze de ‘Boze dromen remix’ van ‘Slapeloze nachten’ voor the Opposites.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten