zondag 10 maart 2013

Demi Lovato speelde een zangeres en werd het ook

Demi Lovato: Heart attack (36)      *** hoogste eersteweeks ***

De hoogste van 18 nieuwe noteringen deze week is een actrice/zangeres die wij tot deze week niet kenden: Demi Lavoto. Voor ons mag ‘Heart attack’ de eerste hit zijn, in eigen land, scoorde ze al in 2008 een eerste notering met ‘This is me’ feat. Joe Jonas (#9), uit de film ‘Camp rock’. ‘Heart attack’ komt daar deze week binnen op #12, een notering die ze hier echter niet zal halen.

Demetria Devonne ‘Demi’ Lovato kwam op 20 augustus 1992 op de wereld in Albuquerque, in de staat New Mexico. Op haar zevende begon ze met pianospelen en drie jaar later kwam daar de gitaar bij. In diezelfde tijd begon ze ook met danslessen en acteerlessen. Haar eerste rolletje was in de kinderserie ‘Barney & friends’.

zangeres worden

Bekendheid kreeg ze in 2008 door de film ‘Camp rock’, waarin ze de rol van Mitchie Torres speelde, een 14-jarig meisje dat zangeres wilde worden. De rol kreeg ze nadat ze auditie had gedaan met het nummer ‘Ain’t no other man’ van Christina Aguilera, waarvan alle aanwezigen stijl achterover sloegen. De film leverde Lovato  uiteindelijk een platencontract op. Inmiddels is ze toe aan haar vierde album, dat later dit jaar verschijnt. Daarvan is ‘Heart attack’ de eerste single. Vorig jaar zat ze in de jury van de Amerikaanse versie van X Factor, waarin ze andere beginnende zangeressen mocht beoordelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten