zondag 10 maart 2013

Jonny Rose wil werken met Nicky Romero en Hardwell

CJ Stone feat. Jonny Rose: Stay 4ever young (45)

In november verrasten CJ Stone & van Linden ons met het zomerse nummer ‘Summerbreeze’ dat tot #63 kwam. Nu komt de CJ Stone feat. Jonny Rose met ‘Stay 4ever young’. CJ Stone is de in Hamburg geboren Andreas Litterscheid. CJ staat voor  ‘cassette jockey’, een bijnaam die hij kreeg, omdat hij altijd in de weer was met cassettes en twee recorders. Op ‘Stay 4ever young’ gaat CJ Stone in zee met Jonny Rose.

Jonny Rose is een, naar hij zichzelf noemt, huismuzikant. Iemand die veel in zijn opnamestudio zit, nieuwe muziek schrijft en hoopt dat anderen het mooi vinden. Rose maakt nummers voor dj’s, want mensen willen niet alleen muziek horen, maar ook (af en toe) een stem horen, zijn stem. Rose ziet het dan ook als zijn taak, dj’s aan hits helpen. Rose is afkomstig uit Milwaukee, Wisconsin, maar heeft zicht gevestigd in Los Angeles.

Voordat hij in het dj-wereldje terecht kwam, speelde hij in een rockband en deed aan  muziektheater. Vervolgens ontmoette hij iemand van platenmaatschappij Jive Records, werkte daar een tijdje en begon zelf nummers te schrijven. Zijn manager was in z’n vrije tijd dj in Chicago en introduceerde hem in dat wereldje en daar zit Rose nog steeds in. Hij werkt met diverse dj’s over de hele wereld en wil graag werken met Nicky Romero en Hardwell.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten