zondag 3 maart 2013

Michael Bublé is opgelucht

Michael Bublé: It’s a beautiful day (89)

Ruim twee maanden schreef Michael Bublé hitgeschiedenis. Zijn kerstalbum ‘Christmas’ bereikte voor het tweede achtereenvolgende jaar de eerste plaats van de Album Top 100. De versie uit 2012 was iets opgepoetst ten opzichte van die uit 2011.

‘It’s a beautiful day’, zijn negende notering, gaat niet over een kerstdag of een andere feestdag. In het nummer zingt Michael Bublé dat hij opgelucht is dat er duidelijkheid is over iemand waar hij al achteraan zat in het nummer ‘Haven’t met you yet’ (#16 in 2009). Inmiddels hebben de twee elkaar ontmoet en dat viel tegen. Zij geeft aan vrienden te willen blijven,  maar hij past daarvoor, want dat heeft hij al eerder meegemaakt. Vervolgens gaat ze er vandoor, tot zijn opluchting.

duetten

‘It’s a beautiful day’ is het eerste van vier nieuwe nummers op het album ‘To be loved’ dat op 15 april verschijnt. Op het album, opgenomen in Vancouver en Los Angeles, staan ook nog tien covers waaronder een duet met Reese Witherspoon:  ‘Something stupid’. Onder de vier nieuwe nummers zit ook een duet: ‘After all’, met zijn landgenoot Bryan Adams. In juni komt Bublé naar Europa voor optredens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten