maandag 1 april 2013

Cruz en Pax gaan voor een zomerhit

Sebastian Cruz feat. Devon Pax: Ready for love (77)

‘Both artist combined forces to create one hell of a powerful dance track that packs some punch!’. Zo wordt het nummer ‘Ready for love’ van Sebastian Cruz feat. Devon Paxx aangeprijsd. Als we een mooie zomer krijgen, met een passende videoclip en airplay op Radio 538 zou het best nog wel een grote hit kunnen worden. En wie hebben de krachten dan wel gebundeld?

Allereerst is daar Sebastian Cruz, 35 en afkomstig uit … Utrecht! In 2010 won hij met het nummer ‘In time’ feat. Myri het 538 Demo Duel, dat hem een platencontract opleverde bij 8Bball Music én airplay op 538. Cruz is al sinds zijn tiende met muziek bezig, dat begon met pianospelen. Hij maakte deel uit van diverse groepen. Twee jaar geleden is Cruz begonnen met het schrijven, opnemen en mixen van nummers in zijn eigen studio.

De zang op ‘Ready for love’ wordt gedaan door Devon Pax, een r&b zanger uit Amsterdam, die opgroeide met de muziek van de jaren ’90. Hij identificeert zich met Michael Jackson en Beyoncé. In 2012 bracht hij zijn eerste single uit: ‘The one would you like’. Pax heeft een eigen band.

1 opmerking: