maandag 1 april 2013

Voor Sway is er leven na X factor

Sway: Stop and stare (97)

Binnenkort start het vijfde seizoen van de talentenjacht X factor. In de finale van de  voorlaatste, die werd gehouden op 10 juni 2011, won zangeres Rochelle Perts het van de groep Adlicious, die eerder in de categorie groepen, het trio Sway had verslaan.

Sway bestaat uit Aïcha Gill (Den Haag, 19 september 1991), Saja Katte (Woerden, 24 juni 1992) en Janice Blok (Rotterdam, 12 oktober 1991). Janice deed al eerder mee aan X factor, in seizoen 3 en eindigde bij de laatste negen.

Ten tijde van X factor deden de drie meiden de musicalopleiding aan de Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) in Zoetermeer. Op vrijdag 13 mei 2011, tijdens de zesde liveshow, viel het doek voor Sway. Daarna gingen ze op theatertournee met hun coach Angela Groothuizen. Vorig jaar zongen de meiden het nummer ‘Ik zal er voor je zijn’ voor de soundtrack ‘De groeten van Mike!’. ‘Stop and stare’ schreven de meiden van Sway samen met Dillon Lewis die het produceerde. Begin dit jaar zong Aïcha mee op  ‘Laat nooit los’ van MarkusBros.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten