zondag 28 juli 2013

Avicii zit niet op Rihanna te wachten

Avicii: Wake me up! (1)       *** vijfde week op #1 ***

Even leek het er deze week op dat Avicii zijn eerste plaats zou kwijt raken. ‘Best song ever’ van One direction maakte afgelopen week grote sprongen in de voorlopige lijsten, maar belandt uiteindelijk slechts op de vijfde plaats. En dus blijft ‘Wake me up!’ van Avicii opnieuw de bovenste beste in de Single Top 100, nu voor de vijfde week. Als we verder kijken in de lijst, zien we geen echte concurrentie voor Avicii. Die moet dus echt van buiten de Single Top 100 komen.

Sinds afgelopen zondag staat ‘Wake me up!’ van Avicii ook #1 in de Britse hitparade. In de eerste week zijn er 266.524 exemplaren van verkocht, een record aantal voor een #1 dit jaar. De afgelopen week kwamen daar nog 154.525 bij, waarmee het totaal in twee weken al op meer 421.049 komt.

geen Rihanna

Mocht Avicii ooit gevraagd worden voor een samenwerking met Rihanna, dan zal hij niet op voorhand ja zeggen. De afgelopen week liet hij weten niet te neigen naar een samenwerking met de succesvolle zangeres. Avicii: “Niet dat er iets mis is met wat zij doet, maar het is leuker als er geen grenzen zijn. Ik probeer achter de mensen aan te gaan die vergezocht zijn, ‘out of the box’ denken, die iets nieuws kunnen toevoegen”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten