zondag 28 juli 2013

Talenten uit DBSSW zingen duet

Michael Prins & Maaike Ouboter: A fools pride (20)

In de eerste uitzending van De Beste Singer-Songwriter van Nederland (DBSSW) bleek al het grote talent van zowel Michael Prins (met ‘Close to you’) als Maaike Ouboter (met ‘Dat ik je mis’). Toen zag het er niet naar uit dat beiden samen ook nog wat zouden doen. Tot afgelopen maandag, toen de zes resterende kandidaten in duo’s aan de bak moesten. Maaike werd daarbij gekoppeld aan Michael met als resultaat het nummer ‘A fool’s pride’, waarop Maaike voor het eerst weer Engels zingt.
Vorig jaar won Douwe Bob de finale van de eerste editie van DBSSW, iets wat er al vanaf het begin af aan in zat. Maandagavond is de finale van de tweede editie, die live wordt uitgezonden vanuit Het Paard in Den Haag. Hoewel Maaike met vier noteringen de grootste hitmaker is, is ze daarmee niet automatisch de winnaar. Dat bleek vorig jaar al, toen Nielsson al lang en breed een vette top 10-notering in de zak had met ‘Beauty & de brains’, terwijl de winnaar, Douwe Bob, pas scoorde na de finale. De strijd is nog niet beslist dus, hoewel Michael Prins wel een grote kans maakt. Maandagavond, rond half 10, weten we het!

Deze week kun je kaarten winnen voor de concerttour die de zes finalisten vanaf half september doen. Kijk op 3FM voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten