zondag 28 juli 2013

hype ‘Hengelo-o-o’ al weer 1 week voorbij

Jeffrey Spalburg: Hengelo-o-o (31)

Vorige week was het op #16 de hoogste eerste weeks: ‘Hengelo-o-o’ van acteur/cabaretier Jeffrey Spalburg. Deze week blijkt de hype van korte duur te zijn, want het nummer maakt een flinke smak en belandt op #31. Het nummer is niet overal populair, zeker niet in Enschede. Dat bleek afgelopen donderdagavond toen Jeffrey zijn liedje wilde zingen in Enschede. Daarbij werd hij bekogeld met bier en moest hij onder politiebegeleiding het centrum verlaten. Jeffrey zat er echter niet mee, want het genereert weer publiciteit!

Rest ons nog een correctie op vorige week, toen wij meldden dat ‘Hengelo-o-o’ van Jeffrey Spalburg, na ‘Van jonge leu en oale groond’ van Herman Finkers (#48 in 2005), de tweede hit in het Twents was. Nou daar dacht Walter anders over, hij wist er nog drie:
1974: Gerard Hoebe: Maar wie holt van mekaar (#2)
2007: ENorm feat. Baudé: Good te pas (#82)
2012: ENorm: Op hoes op an veur Kesmis (#31)
Klopt helemaal Walter, bedankt voor je aanvullingen! Zoals je ziet worden alle opmerkingen gelezen en waar nodig worden fouten hersteld of zaken aangevuld. Als een vraag nog niet beantwoord is, dan komt dat omdat we daar het antwoord nog niet op weten. Heb geduld dus en help de Megaman te verbeteren, we maken hem voor jou!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten