zondag 14 december 2014

Laatste week voor ‘Thinking out loud’

#1 Ed Sheeran: Thinking out loud             *** derde week op #1 ***

Voor de derde week voert ‘Thinking out loud’ van Ed Sheeran de Single Top 100 aan. Nu al is zeker dat het (voorlopig) de laatste week zal zijn voor ‘Thinking out loud’. De vraag is alleen nog wie hem zal opvolgen.

Wordt het Trijntje Oosterhuis met haar Songfestivallied ‘Walk along’ of wordt het  O’g3ne, één van de vier finalisten van The Voice of Holland met hun single ‘Magic’? Als het alleen om downloads gaat zetten wij ons geld op O’g3ne, want dat is momenteel (zondagavond) het dubbele van ‘Walk along’. De streams kunnen dus het verschil gaan maken.

Restant X komt er aan

Deze week dus nog een toppositie voor ‘Thinking out loud’ van Ed Sheeran. Het nummer staat op zijn album X, dat ook deze week de Britse albumlijst aanvoert, in totaal voor de tiende week. Tijdens de opnames van het album zijn een aantal nummers blijven liggen, die Ed schreef met Pharrell Williams. Deze week liet Ed weten op korte termijn de nummers met hem af te ronden. Twee nummers van hem en Pharrell haalden het album wel: ‘Sing’ (#12 in juni , deze week op #48) en ‘Runaway’ (nog geen single).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten